06
Jun

June 06th - June 8th 08:00 - 18:00

Regensburg - Tyskland
Members only

Bli med på en faglig studiereise som vil gi deg innsikt i framtidens produksjonsteknologi og industriens muligheter ved digitalisering.

Future Robotics i samarbeid med Norsk – Tysk handelskammer inviterer til denne lærerike turen til Regensburg i Tyskland.

Du vil få innblikk i industriens muligheter ved  implementert industri 4.0 med fokus på SMB’er.  Det blir også et besøk på fabrikken til BMW, som er en av verdens mest moderne og fleksible bilfabrikker.

Regensburg er en av Tyskalnds eldste byer og ligger en times kjøretur fra München i delstaten Bayern.  Kjente bedrifter i området er BMW, Continental og Krones, i tillegg finnes en rekke såkalte “Hidden Champions” her.

Foreløpig program:

Onsdag 6. juni

Fly fra Kjevik. Ankomst München klokken 11.00, felles transport til Regensburg

Introduksjon om temaet og bedriftsbesøk

Felles middag 

 

Torsdag 7. juni 

Omvisning hos BMW

Workshop innad i gruppen

Bryggeribesøk med omvisning. Felles middag.

 

Fredag 8. juni 

Bedriftsbesøk

Hjemreise klokken 14.05, ankomst Kjevik 17.45


NB! Påmeldingsfrist 6. april.

Pris pr deltager er ca kr. 11 700,-.

Turen er eksklusiv for medlemmer av :  Future Robotics; GCE NODE, NCE Eyde, DIGIN, Sørlandsporten Teknologinettverk, SINPRO og Lister Alliance.

Minimum antall deltakere er 15 – maksimum antall deltakere er 25.

Meld din interesse ved å registrere deg her, GCE NODE videreformidler din påmelding til Future Robotics.  Ytterligere informasjon vil bli sendt ut av Future Robotics etter at påmeldingsfristen er gått ut.


Register