24
May

24 May | 14:00 - 16:00 | Kristiansand | Open for all

Vi ønsker velkommen til ny samling med Agder Cyber Security Forum! 24. mai er Digin vertskap og inviterer til samling i Noroffs lokaler på Slottsquartalet.

Agder Cyber Security Forum et forum for å samle kompetanse og nettverk innen cyber security i Agder. Vi ønsker erfaringsdeling og muligheter for påfyll av kompetanse som vi kan ta med tilbake i vårt arbeid med cyber security i egen bedrift. Møtene skal være et lavterskel-tilbud med både godt faglig og sosialt innhold (mingling og mat) og vil derfor ikke bli streamet.

Målgruppen er alle som har et cyber security ansvar i sin bedrift, eller som er generelt interessert i temaet. Møtene er åpne for alle bedrifter og organisasjoner på Agder og studenter er også hjertelig velkomne.

Denne gangen får vi faglig innhold fra Sparebanken Sør! Deres sikkerhetskonsulent Elena Lunde vil gi oss en gjennomgang av noen aktuelle problemstillinger i dagens cyberhverdag. Du vil få et innblikk i systematiske leverandøroppfølging og sikkerhetsrevisjon av disse. Dette er hands-on arbeidsoppgaver mange holder på med.


Det blir faglig del fra kl.14.00 – 15.00 og enkel servering og mingling fra kl. 15.00 – 16.00.

Arrangementet er gratis.  Ta gjerne med deg en kollega og bli med i nettverket som nå etableres rundt cybersikkerhet i Agder.

Klyngene Digin, Eyde og NODE står bak forumet, sammen med NFEA, Maritimt Forum Sør og Noroff.