11
Jun

11 June | 08:30 - 10:00 | Kristiansand | Open for all

Velkommen til XR frokostmøte i kantina i Quadrum.

RippleX Studios forteller hvordan de bruker droner til å skape unike scener i sine immersive produksjoner

RippleX Studios vil dele innsikt i hvordan de bruker droner for å skape banebrytende visuelle opplevelser. Droner har blitt et stadig viktigere verktøy i vår verktøykasse, noe som gir oss muligheten til å skape scener og perspektiver som tidligere var utenkelige, sier daglig leder Bjørn-Morten Nerland.

Droneteknologien gir oss ikke bare frihet til å utforske nye visuelle dimensjoner, men også utfordrer oss til å stadig utvide grensene for hva som er teknisk mulig. På hvert prosjekt innoverer vi og eksperimenterer med nye teknikker for å sikre at våre produksjoner er i forkant av utviklingen.

RippleX Studios ble grunnlagt av Bjørn-Morten Nerland, som har over 15 års erfaring innen immersive produksjoner, og Didrik Sørensen (Head of Post Production). Sammen har de bygget et studio som er kjent for å levere spektakulære og engasjerende opplevelser ved bruk av avansert teknologi, inkludert droner.

For mer info, se RippleX Studios


Wingboots bruk av droner for å lage interaktive filmopplevelser for webben.

Daglig leder Jens Handell deler sine erfaringer med bruk av autonoma droner og droner for fotogrammetri,  fpv , 360 filming og tradisjonelle film/fotodroner. For mer info, se: wingboot.com


Seminaret holdes i kantina i Quadrum, og starter med enkel frokost kl. 08.30.  Programmet starter ca. kl.09.00.

Seminaret er gratis og åpent for alle.