24
May

24 May | 09:30 - 15:30 | Kristiansand | Open for all

Er du klar over hvilke muligheter forskning og innovasjon kan åpne for din bedrift, enten som internt utviklingsarbeid eller i samarbeid med andre bedrifter eller kompetansemiljøer?

Bedriftene i Agder er opptatt av forskning og innovasjon for å skape unike og lønnsomme produkter og tjenester, viser nye tall fra Forskningsrådet. For Aust-Agder har bruken av SkatteFUNN vokst med 65 prosent for 2017, sammenlignet med tall fra 2014, og for Vest-Agder er tilsvarende tall 117 prosent. Tall viser også at Agder i 2017 fikk innvilget 44 prosent av søknadene til Innovasjonsprosjekter i næringsrettede programmer, og det er veldig bra!

Forskningsrådet inviterer til Åpen dag i Kristiansand, i samarbeid med Regionale forskningsfond Agder, Forskningsmobilisering Agder, Aust-Agder og Vest-Agder fylkeskommuner. Denne dagen vil du få en smakebit på aktuelle virkemidler for bedrifter som ønsker å bruke forskning og innovasjon strategisk for å øke sin konkurransekraft i markedet. Du vil også få muligheten til å høre bedrifters praktiske erfaringer, og til samtaler med rågivere fra Forskningsrådet, Forskningsmobilisering Agder, Regionale forskningsfond Agder og Innovasjon Norge.

Du kan velge mellom Parallellsesjon 1 – Energi og havrommet og Parallellsesjon 2 Åpen arena.

Disse bedriftene vil dele sin historie i Kristiansand:

Lindesnes Havhotell:  Undervannsrestauranten UNDER på Lindesnes.
Fenner Mandals AS:  Neste generasjon myke plastslanger.
MHWirth AS:  DEAL med Smartmoduler – Automatiserte og samhandlende kontrollsystemløsninger for økt bore-effektivitet.
Elkem Technology AS:  Silisiumpulver med fokus på anvendelse i litiumion-batterier.
Agder Energi AS:  Fremtidens nettselskap

Invitasjon & fullt Program

Arrangementet er gratis.

Påmeldingsfristen er 22. mai kl. 12:00.

VELKOMMEN!

Sted:    Scandic Kristiansand Bystranda, Østre Strandgate 74, Kristiansand

 


Register