21
Dec

21 December | 09:00 - 10:00 | Webinar | Open for all

Ikke gå glipp av dette korte webinaret som kan bli starten på en spennende og innbringende reise for din bedrift i 2022!

Bærekraft er ikke det samme som merarbeid, eller det motsatte av lønnsomhet. Vi vil vise at det tvert imot kan handle om effektivisering og nyskaping; om å rigge seg for fremtiden med digital teknologi og nye forretningsmodeller, og om å ikke bare henge med i tiden – men få et fortrinn!

Velkommen til et jule-webinar som lærer deg hvordan du arbeider med bærekraft og digitalisering!

Sigri Sevaldsen og Eirik Andreassen fra DigitalNorway (bildet over) vil gi en introduksjon til hvordan du kan jobbe effektivt med bærekraft, digitalisering og forretningsutvikling. Jan Helge Viste (bildet til venstre) fra GCE NODE vil fortelle om et nytt og spennende tilbud til NODE-bedriftene i 2022, og hvordan alt dette henger sammen.

DigitalNorway er en non-profit virksomhet startet i 2017 av flere norske næringslivsaktører med støtte fra offentlig sektor. DigitalNorway jobber med å sikre arbeidstakere og virksomheter i Norge tilgang til kunnskap og nettverk de trenger i en digital verden.