05
May

05 May | 09:00 - 10:00 | Digital meeting | Open for all

I samarbeid med Norsk Katapult inviterer GCE NODE til en serie med digitale møter der alle katapultsentrene får presentere sine tjenester.

Norsk katapult er en ordning med nasjonale sentre som tilbyr fasiliteter, utstyr, kompetanse og nettverk. Katapult-sentrene gjør det enklere for innovative bedrifter å utvikle prototyper, teste, simulere og visualisere, slik at ideer utvikles raskere, bedre og med mindre risiko. Katapult-sentrene får offentlig støtte for å bistå små og mellomstore bedrifter over hele landet.

24. mars – Manufacturing Technology

7. april – Ocean Innovation

21. april – Future Materials

5. mai – Digicat

19. mai – Sustainable Energy


Digicat tilbyr verktøy, kompetanse og metodikk for virtuell prototyping og utvikling av digitale tvillinger.

Hos oss kan du teste og validere ideer, konsepter og produkter i en digital verden, raskere, mer effektivt og med mindre risiko enn i den fysiske verdenen.
I våre testlaboratorier vil du bokstavelig talt få mulighet til å gå inn i produktet ditt. Vi tilbyr den fysiske infrastrukturen som gjør det mulig, inkludert mobile enheter som kan benyttes i dine egne lokaler. Like viktig er at vi bidrar med vår kunnskap og metodikk slik at akkurat din test og kan gjennomføres mest mulig effektivt.

Meld deg på for å høre hva vi kan bistå din bedrift med.


Møtene er gratis, åpne for alle interesserte og holdes på Zoom platformen.

Meld deg på her: