26
Aug

26 August | | Kristiansand | Open for all

Kristiansand Havn i samarbeid med Agder fylkeskommune, Business Region Kristiansand, Shortsea Promotion Center, Havnemagasinet og Norske havner ønsker velkommen til en ny utgave av Havnekonferansen

Fjorårets konferanse måtte naturlig nok kanselleres som følge av smittesituasjonen, men nå er vi tilbake bedre enn noen gang. Havnekonferansen har i løpet av få år etablert seg som en nasjonal konferanse med deltakere fra flere land, og et vidt spekter av næringer og profesjoner.

Konferansen samler fulle hus i Kristiansand sin storstue, Kilden teater- og konserhus med påfølgende konferansemiddag på fantastiske Christiansholm festning. Vi tar sikte på å gjenta suksessen i år.

Blant bekreftede foredragsholdere for årets program finner vi Fjord Line, Kystdirektøren, Maersk, Karmsund havn, Port of Anwerp, Lerøy, Coop, Nutrimar, Kartverket og European Sea Ports Organisation. For oppdatert informasjon frem mot konferansen følg med på www.havnekonferansen.no

Konferansen arrangeres i samarbeid med Norske havner, Agder fylkeskommune, Business region Kristiansand, Shortsea Promotion Center og Havnemagasinet.

Vi gleder oss til å se deg i Kristiansand i august


Register