11
Mar

11 March | 13:30 - 16:00 | Kristiansand | Open for all

Bli med på praktisk og gratis beredskapsøvelse slik at bedriften din er forberedt ved et digitalt angrep.

«Hele Norge øver» er en cyberberedskapsøvelse som arrangeres som en turné rundt i Norge. Målet er å løfte cybersikkerheten til 1000 små og mellomstore bedrifter over hele landet.

Beredskapsøvelsen er fysisk og varer i to timer. Du lærer hvordan et hackerangrep kan foregå, ser konsekvensene av ulike beslutninger som må tas under press, og blir bedre forberedt til å takle en ekte krise.

Øvelsen passer for alle som er involvert i kriseberedskap i sin virksomhet, og/eller som ønsker mer kunnskap om hvordan særlig en cyberhendelse kan utspille seg. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta.

Øvingskonseptet er utviklet av Secure Practice og Digital Norway. Det faglige og digitale innholdet som deles ut i tilknytning til øvelsene, er utviklet med fagekspertene i DNV, DNB og Telenor. NHO og DNB bidrar aktivt med sin regionale tilstedeværelse i avvikling av øvelsene.

Øvelsen er forbeholdt medlemsbedrifter i NHO. Den primære målgruppen er SMB-medlemmer, det vil si bedrifter med mindre enn 100 ansatte.

Meld din interesse til Jan Helge Viste (telefon: 909 25 977) for å bli med!