25
Apr

25 April | 11:30 - 14:00 | Kristiansand | Open for all

The Explorer gir bedrifter en enestående mulighet til å oppnå internasjonal synlighet.

The Explorer er Norges digitale utstillingsvindu for grønne og bærekraftige løsninger, der målsetningen er å koble utenlandske aktører med norske løsninger.

Så langt har www.theexplorer.no hatt 85 000 besøkende fra over 100 land, og mer enn 700 medieoppslag. I mai 2019 lanseres tjenesten internasjonalt under GreenTech Festival i Tyskland. Dette er en flott mulighet for din bedrift til å få internasjonal synlighet, så tiden for å registrere din bedrifts løsning er nå!

25. april inviterer vi til informasjonsmøte om tjenesten. Ivar-Jo Theien, internasjonaliseringsrågiver for Innovasjon Norge, Agder, vil gå gjennom hva tjenesten er og hvordan din bedrift kan utnytte mulighetene den gir.

Det er enkelt og gratis å registrere seg på tjenesten, brukerne får en redaksjonell oppfølging av The Explorer-teamet og en proff presentasjon av løsningen deres. Løsningene på The Explorer vil Innovasjon Norge benytte i markedsføring, og gjennom relevante forretnings-sammenhenger og arrangementer i inn- og utland. Dette vil kunne bidra til synlighet i nye markeder og potensielt økt salg.


Register