21
Apr

21 April | 15:00 - 21:00 | Fevik | Open for all

NEW NODE Eyde Women inviterer alle medlemmer og støttespillere til flott jubileumsfeiring på Strand Hotel Fevik 21. april.

Det blir tilbakeblikk,men aller mest fremoverblikk, hvilken rolle skal NEW ta i fremtiden?  Bli med for å si din mening og påvirke likestillingsarbeidet i regionen.

Jubiléet holdes samme sted som NEW ble startet opp; Strand Hotel Fevik og vi håper alle som har vært aktive i nettverket, og dere som er nysgjerrige på dette blir med og feirer.

Vi starter med å gå gjennom handlingsplanen som ble utarbeidet basert på innspill som kom på jubileumskonferansen og vi jobber sammen med hvordan vi sammen skal jobbe videre i NEW.

Kl. 15.00 – oppstart –fremtidens NEW.

Kl. 17.00 – Aperitiff og mingling.

Kl. 18.00 – vi setter oss til bords.

Invitasjon


Deltakelse kun på workshop kl. 15:00-17:00 dekkes av klyngene.

Egenandel pr person kr. 300,- dekker  aperitif og middag. Drikke utover aperifit dekkes av hver enkelt.

Strand Hotel tilbyr overnatting i enkeltrom inkl. frokost til kr. 895,-. Rom kan bookes og betales ila påmeldingen.


Om NEW
NODE Eyde Women er et samarbeid mellom GCE NODE og Eyde-Klyngen, en klynge for prosessindustrien i samme region.  NEWs mål er å øke kvinnendelen i disse bransjene og fremme kvinnelig ledere, øke kkunnskapen om kvinners situasjon i våre medlemsbedrifter samt tilby læring i nettverk og initiere ot utvikle tiltak for å sikre og beholde kritisk arbeidskraft i industrien og regionen.  Vi samarbeider tett med Universitetet i Agder, kommunene, fylkeskommunen og andre partnere for å gjøre landsdelen, utdannings- og jobbtilbudet spennende for kvinner.