25
Aug

25 August | 08:00 - 10:00 | Kristiansand | Open for all

Mange norske eksportbedrifter møter i dag omstillingsutfordringer. Flere må ut og finne nye kunder og markeder. Da kan attraktiv eksportfinansiering være et viktig salgsargument for å få sikret nye kontrakter.

Staten skal støtte opp under norsk eksportindustri, og GIEK og Eksportkreditt Norge har derfor satt i gang tiltak for å imøtekomme behovene til mindre og mellomstore bedrifter som skal eller har etablert seg i internasjonale markeder. Tilbudet er også relevant for større selskaper som tegner mindre kontrakter.

Hvis din bedrift har kunder i utlandet, eller har planer om å selge til internasjonale markeder, bør du få med deg dette frokostmøtet. Du er velkommen til Sparebanken Sør sine lokaler i Kristiansand 25. august 2015. Her presenterer vi nye finansieringsløsninger som kan være aktuelle for akkurat din bedrift. Vi møter også et selskap som forteller om sine erfaringer med statlig eksportfinansiering.

8:00-8:30: Frokost

8:30-8:45: Åpning ved administrerende direktør i Sparebanken Sør, Geir Bergskaug

8:45-9.15: Eksportfinansiering som salgsverktøy for SMB bedrifter ved SVP – Offshore Oil & Gas i Eksportkreditt Norge, Anna Musiej Aanensen, og SVP – Renewable Energy i GIEK, Ute Fosså

9:15-9:45: Wave Craft – fra tegnebrettet til kontrakt med Dong Energy. Case fra Umoe Mandal presentert av Økonomi- og administrasjonssjef i Umoe Mandal AS, Petter Andreas Pedersen

9:45-10:00: Tiltak for diversifisering og økt konkurransekraft ved CEO i GCE NODE, Anne-Grete Ellingsen

Adresse: Rådhusgata 7-9 (Forstanderskapssalen) i Kristiansand

Dato: 25. august 2015

Tid: 08:00-10:00

Etter frokostseminaret blir det rom for mingling samt å stille spørsmål.

Vi håper å møte deg og din bedrift. Vel møtt!

Frokostmøtet er et samarbeid mellom Sparebanken Sør, Eksportkreditt, GIEK og GCE NODE.

 


Register