22
Sep

22 September | 09:00 - 16:00 | Kristiansand | Open for all

Sørlandets store sikkerhetskonferanse, med innlagt del 2 av PST-seminaret.

Kriminalitet og datakriminalitet koster bedrifter og samfunnet enorme summer hvert år og stadig flere rammes. De digitale truslene har de siste tiår økt dramatisk, både i kompleksitet og omfang. Samtidig baserer norske bedrifter i større grad sin forretning på internett og digitale løsninger. Dette stiller stadig nye krav til god sikkerhetskultur, velfungerende sikkerhetsløsninger og tilfredsstillende beredskap.

Se hele programmet for Sikkerhetskonferansen 2015

Sikkerhetskonferansen samler noen av de toneangivende ekspertene på området for å gi deg en smakebit på de utfordringer og trender vi står overfor, samt innsikt og kunnskap slik at din bedrift står bedre rustet i å forhindre tap eller ødeleggelser.

Målet er å gi deg kunnskap, gode råd rundt sikkerhetskultur, mottiltak og beredskap og praktiske verktøy å ta med hjem etter konferansen. Du møter kunnskapsrike representanter fra informasjonssikkerhetsmiljøet i Norden og Norge og på Sørlandet i pausen.

Konferansen avsluttes med del 2 av årets PST-seminar (del 1 ble avholdt i mai). Denne er åpen for alle, men deltakere på del 1 vil bli prioritert.

Sted: Scandic Dyreparken, Kristiansand

Målgruppe: Bedriftsledere, beslutningstakere i bedrifter på Sørlandet

Pris: 1000 kroner. (15 plasser for studenter: 250 kroner). Priser eks. mva.

Påmeldingsfrist: 15. september kl. 12:00

Arrangører: Digin Sikkerhet, GCE NODE og Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet.

 


Register