22
Nov

22 November | 8:30 - 20:00 | Hirtshals, DK | Open for all

Bli med når vi samler danske og norske næringslivsfolk i Hirtshals for å få ny bransjespesifikk kunnskap, og for å skape forretningsrelasjoner på tvers av Skagerrak.

Vi gjentar de foregående års suksess, og inviterer danske og norske bedrifter til vår årlige næringslivskonferanse
Skagerrak Business Summit torsdag den 22. november 2018 kl. 08:30-20:00. I år setter vi fokus på «Connectivity». Nettverk er en vesentlig del av næringslivet – både det digitale og det menneskelige, og derfor setter Skagerrak Business Summit fokus på dette. Vi lever i en foranderlig verden, hvor alt kan endres raskt, og hvor det er viktig å holde seg oppdatert.

Ny kunnskap i verdensklasse
Kom og hør om spennende ny kunnskap og konkrete nyskapende prosjekter innen de tre sektorene: maritimt, energi og IKT. Programmet byr på innlegg fra noen av de mest nyskapende og innovative bedriftene, samt forskning, i Danmark og Norge. Det vil dermed være et konkret og direkte innblikk i utviklingen innen disse sektorene. Foredragsholderne er også tilgjengelige for matchmaking, og vil selvsagt også nettverke med deltakerne under hele konferansen.

Matchmaking
Nettverk har en avgjørende betydning for samarbeidet mellom Norge og Danmark. For å understøtte dette ytterligere, introduserer vi i år en fasilitert matchmaking i form av 1-2-1 speed-dating-møter på 3 x 20 minutter, der du får mulighet for å komme i direkte kontakt med potensielle samarbeidspartnere og/eller kunder. Forut for konferansen velger du de tre bedriftene du ønsker å treffe.

Hvem henvender konferansen seg til?
Konferansen er for deg som beskjeftiger deg med samarbeidet mellom Danmark og Norge, eller for deg som har en interesse i eller et ønske om å utvikle deg innen de tre nevnte fokusområdene. Konferansen har et kommersielt fokus – med et klart mål om at deltakerne utvikler nye handelsrelasjoner mellom Danmark og Norge.

Program

Påmelding
Konferansen avholdes på Nordsøen Forskerpark, og avsluttes med middag kl. 17:00 på Nordsøen Oceanarium.  Både konferansen, festmiddagen og fergeoverfart er gratis for de norske deltakerne. Color Line er sponsor på fergeoverfarten til og fra konferansen. Du kan bestille overnatting til fordelaktig pris på Skaga Hotel for DKK 795,- for et dobbeltrom inklusive frokost.  Hotellbestilling: salg@skagahotel.dk og informer at du deltar i Skagerrak Business Summit.


Register