12
Nov

12 November | 08:30 - 21:00 | Kristiansand | Open for all

Bli med når vi samler norske og danske næringslivsfolk i Kristiansand for å få ny bransjespesifikk kunnskap, og for å skape forretningsrelasjoner på tvers av Skagerrak.

I år setter vi fokus på bæredyktighet og kunstig intelligens – to områder som får større og større betydning for fremtidens næringsliv. Kom og hør om spennende ny kunnskap og konkrete, innovative prosjekter innen de to faglige sektorene: det maritime og bygg. Programmet byr på innlegg fra noen av de mest nyskapende bedriftene, samt de fremmeste forskerne i Danmark og Norge. Foredragsholderne er også tilgjengelige på matchmaking-delen, og selvsagt i forhold til nettverksbygging under hele konferansen.

Konferansen er for deg som beskjeftiger deg med samarbeid mellom Norge og Danmark, og som ønsker handelsrelasjoner mellom Norge og Danmark og å få den nyeste kunnskapen om bæredyktighet og kunstig. intelligens.

Matchmaking

Nettverk har en avgjørende betydning for samarbeidet mellom Norge og Danmark – og for ditt utbytte av konferansen. For å understøtte nettverksdelen ytterligere, arrangerer vi igjen i år matchmaking i form av 1:1-speeddatingmøter på 3 x 20 minutter hvor du har mulighet til å komme i direkte kontakt med potensielle samarbeidspartnere og/eller kunder. Når du har meldt deg på konferansen, vil du motta informasjon om påmelding til matchmaking via e-post.

SE PROGRAMMET HER                                                                                                DK – Skagerrak Business Summit 2019

 

Fakta om Skagerak Business Summit: 

      • Årlig konferanse som har som formål å skape nye forretningsmuligheter på tvers av Skagerak.
      • Konferansen er annethvert år i Norge og Danmark og har allerede skapt nye forretningsmuligheter for en rekke virksomheter.
      • Konferansen er et samarbeid mellom blant andre BusinessBroen, Marcod, Kristiansand kommuner, NHO Agder, Innovasjon Norge, Digin, Maritimt Forum Sør, GCE NODE og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

HOTEL – Radisson Blu Caledonien hotel.
Overnatting bookes ved henvendelse hotellet, +47 38 11 21 00 eller sales.kristiansand@radissonblu.com.