16
Jun

16 June | 08:30 - 21:00 | Kristiansand | Open for all

Grønn omstilling og digitalisering

Bli med når vi samler dansk og norsk næringsliv i Kristiansand. Dette blir en unik mulighet til å skape nye forretningsrelasjoner på tvers av Skagerrak, ny bransjespesifikk kunnskap og høre mer om konkrete innovative prosjekter.

Vi gjentar tidligere års suksess og inviterer danske og norske bedrifter til vår årlige næringslivkonferanse Skagerrak Business Summit, torsdag den 16. juni kl 08.30-21.00.

I år satser vi på på grønn omstilling og digitalisering – to satsingsområder som blir enda viktigere for fremtidens næringsliv. Konferansen åpner dørene for noen av de mest innovative bedriftene samt ledende forskere fra Danmark og Norge – kom og bli inspirert!

MATCHMAKING

Nettverk er en av de mest avgjørende faktorene for samarbeidet mellom Norge og Danmark, derfor legger vi til rette for matchmaking med 1 til 1 speeddatingsmøter på 3 x 20 minutter hvor du får mulighet til å komme i direkte kontakt med potensielle samarbeidspartnere og/eller kunder. Foredragsholderne vil også være tilgjengelig under matchmaking-sesjonen.

HVEM ER MÅLGRUPPEN FOR KONFERANSEN?

Konferansen er for deg som driver med maritim industri eller er i energibransjen og som ønsker å knytte

forretningsrelasjoner mellom Norge og Danmark og i tillegg høre om de nyeste trendene innenfor grønn omstilling og digitalisering.

PROGRAM for nedlasting

Konferansen arrangeres i år på Hotel Scandic Kristiansand Bystranda og avsluttes med middag på samme sted.

Overnatting kan bookes via e-post: kristiansandbystranda@scandichotels.com eller telefon +47 21 61 50 00, bookingkode BGCE160622

Fakta om Skagerrak Business Summit: 

  • Årlig konferanse som har som formål å skape nye forretningsmuligheter på tvers av Skagerrak.
  • Konferansen er annethvert år i Norge og Danmark og har allerede skapt nye forretningsmuligheter for en rekke virksomheter.
  • Konferansen er et samarbeid mellom flere klynger i Nordjylland, MARLOG, Business region Kristiansand, NHO Agder, Innovasjon Norge, Digin, Maritimt Forum Sør, GCE NODE og Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.