23
Apr

23 April | 09:00 - 12:00 | Webinar | Open for all

Forskningsrådet inviterer bedrifter til digitale SkatteFUNN-kurs med mulighet for individuell veiledning denne våren

SkatteFUNN-webinarer:

Denne våren hadde Forskningsrådet planlagt SkatteFUNN-kurs rundt om i landet. Disse vil nå bli gjort om til regionale webinarer. Mer informasjon kommer i løpet av kort tid.

 Påmeldingsfristen for dette webinaret er 20. april kl. 12:00

Mer om SkatteFUNN-arrangementene

Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte? SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som jobber med forsknings- og utviklingsprosjekter. Kom og lær mer om hvilke typer utviklingsaktiviteter ordningen omfatter. Du får også informasjon om noen av endringene i SkatteFUNN som er blitt innført etter nyttår.

Forskningsrådet gjennomfører en serie digitale arrangementer i hele landet denne våren. Alle digitale arrangementer er åpne for bedrifter med samarbeidspartnere fra hele landet, men sted for hvert arrangement indikerer hvilken regional tilnærming til informasjonsmøtet eller verkstedet introduksjonen vil ha.

Meld deg på for å lære mer om SkatteFUNN, og om hvordan forskning og utvikling kan bli en del av innovasjonsprosessen i din bedrift.

Informasjonsmøtene er lagt opp som digitale kurs som går i dybden på hva som kan være forskning og utvikling. Forskningsrådet gir i tillegg et tilbud om hjelp og veiledning fra erfarne rådgivere gjennom individuelle, digitale møter. Individuelle møter må bookes på forhånd, og det er begrenset antall møter tilgjengelig. Dersom ingen av tidspunktene for individuelle møter passer, eller påmeldingen er fullbooket for aktuelt arrangement, kan du be om at Forskningsrådet tar kontakt med deg på et senere tidspunkt, ved å velge dette alternativet i påmeldingen.

Målgruppe for arrangementet er bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger kunnskapsarbeid eller forskningsprosjekter i forbindelse med utvikling av nye varer, tjenester og produksjonsprosesser.

 Det er flere endringer i SkatteFUNN fra 2020. Mer informasjon finner du https://www.skattefunn.no/.


I tillegg tilbyr Forskningsrådet SkatteFUNN-webinarer på en rekke fagområder. De av webinarene som allerede er gjennomført, er tilgjengelig på video.


Siren M. Neset
Spesialrådgiver, Ph.d. | Mobilisering og regional utvikling
Regionansvarlig i Agder
+47 930 83 537 | smn@forskningsradet.no
Besøk oss på www.forskningsradet.no
Kontor: Sørlandet kunnskapspark, Universitetsveien 19, 4630 Kristiansand


Register