22
Sep

22 September - 23 September | 08:00 - 16:00 | Kristiansand | Open for all

22. - 23. september arrangeres Norges raskest voksende tech- og næringslivskonferanse i Kristiansand

I en tid med store endringer og usikkerhet, samler Techpoint ledere og gründere fra noen av de mest suksessfulle virksomhetene og vekstselskapene i Norden, for å sette fokus på det teknologiske skiftet, digital transformasjon og bærekraftig verdiskapning.

Konferansen har som mål å bidra til at næringslivet styrker sin konkurransekraft og skaper nye lønnsomme arbeidsplasser. Techpoint skal også sette søkelyset på hvordan teknologi kan bidra til å skape et bedre og varmere samfunn.

Det er fantastisk moro å kunne presentere tidenes lineup av foredragsholdere som kommer til Kristiansand 22. -23. september for å dele sin kunnskap i forbindelse med årets temaer:

  • Hvordan skal næringslivet komme seg ut av krisen og inn i en digital, global og grønnere fremtid?
  • Hvordan kan teknologi som kunstig intelligens, roboter og bruk av data gi bedrifter nye konkurransefortrinn og samtidig bidra til det grønne skiftet?
  • Hvordan vil arbeidslivet endre seg fremover, og hvordan utvikler vi skapende organisasjoner i en mer fleksibel og tillittsbasert arbeidshverdag?

Techpoint er også blitt en viktig møteplass for å kople gründer- og vekstselskaper med det etablerte næringslivet, kapitalmiljøene og hele økosystemet for entreprenørskap og innovasjon.

Torsdag 23. september arrangeres Techpoint Travel som er videreføringen av den nasjonale reiselivskonferansen Norwegian Digital Travel Conference. Parallelt med Techpoint Travel går det flere superspennende fagseminarer.

Techpoint 2021 arrangeres på Kilden teater og konserthus i Kristiansand 22. – 23. september

På kvelden 22. september blir Techpoint Party arrangert på Christiansholm festning.

Vi gleder oss som barn til å igjen kunne treffes fysisk og sammen lære og bli inspirert fra noen av de mest suksessfulle virksomhetene og menneskene innen sine områder.

Det er begrenset antall fysiske billetter. Sikre deg billett i dag.

Ytterligere informasjon finner du her: Techpoint Conference


Register