28
Sep

28 September - 29 September | | Kristiansand | Open for all

En plattform for å gjøre en positiv forskjell!

28. – 29. september arrangeres Norges ledende tech- og næringslivskonferanse i Kristiansand.

I en tid med store globale endringer, samler Techpoint ledere, gründere og eksperter fra noen av Nordens mest suksessfulle og fremtidsrettede selskaper i Kristiansand. Her settes søkelyset på det teknologiske skiftet, bærekraftig verdiskapning og fremtidens arbeidsliv.

Næringslivet står overfor historisk store omstillinger de neste årene. Fremtiden er avhengig av at vi klarer å finne vår vei til en grønn økonomi samtidig som bedriftene skal gjennom en digital transformasjon. Den stadig økende endringstakten betyr at selv de mest innovative bedriftene sliter med å møte verdens miljømessige, teknologiske og sosiale utfordringer på egen hånd.

Årets hovedtemaer

  • Teknologi og digital transformasjon omdefinerer måten vi skaper verdier på. Aldri har det gått så fort og aldri igjen vil det gå så sakte.
  • Næringslivet skriker etter riktig arbeidskraft og kampen om talentene er tøffere enn noen gang. Fremtidens kompetanse og talenter utvikles nå.
  • Framtiden er grønn. Hvordan kan bærekraft bli big business for næringslivet?

Veien fremover er gjennom samarbeid. Fremgang skjer ved å bringe sammen mennesker med ulike bakgrunner og perspektiver som har drivkraften, kreativiteten og innflytelsen til å gjøre positiv endring. Techpoint er blitt møteplassen som kopler næringslivet på tvers av sektorer for å dele kunnskap, få nye perspektiver og sammen ta nye initiativer for å skape morgendagens virksomheter og samfunn.

Onsdag 28. september fylles Kilden med over 1000 mennesker fra hele næringslivet for å oppleve toppledere og gründere fra noen av Nordens mest suksessfulle selskaper på scenen.

På dag to av Techpoint går det mange arrangementer og fagspor som gjør dypdykk i noen av de viktigste områdene for at vi skal klare å omstille oss i tiden fremover.

Techpoint Travel setter søkelyset på hvordan teknologi kan anvendes for å skape et bedre og mer bærekraftig næringsliv innen reiseliv, kultur og opplevelser. Global Impact dypdykker i hvordan norsk og internasjonal teknologi og innovasjon bidrar til oppnåelse av bærekraftsmålene. Techpoint Accelerator, Techpoint Future og flere spennende fagspor er under utvikling og blir lansert i løpet av juni.

Dette må du ikke gå glipp av! For mer informasjon, og kjøp av billetter, se https://techpointconference.no/2022/ !