18
Sep

18 September - 19 September | | Kristiansand | Open for all

Connecting brave leaders and bold ideas

Techpoint er blitt Norges ledende tech- og næringslivskonferanse og samler hver høst over 1200 innovatører, tenkere, ledere og kreative mennesker fra hele næringslivet i Kristiansand. Her rettes søkelyset mot hvordan teknologi bidrar til å forme fremtidens virksomheter og et bærekraftig samfunn.

Techpoint har etablert seg som en av Norges største næringslivskonferanser, og tiltrekker seg Nordens mest suksessfulle og fremtidsrettede ledere, gründere og internasjonale eksperter for å dele sin kunnskap og sine tanker.

Det er et fantastisk program som nå tar form for årets Techpoint med en lineup av 70 speakers og 20 arrangementer på 10 scener.

Årets tema – Kraften av kontinuerlig innovasjon og kunstig intelligens

Vi befinner oss i en tid med geopolitiske spenninger, klimakrise, økonomisk usikkerhet og en teknologisk revolusjon.  Næringslivet står i store kontinuerlige og overlappende omstillinger som gir oss nye strategiske og organisatoriske utfordringer, og nye premisser for lederskap.  Kunstig intelligens driver frem store endringer i alle bransjer.  Det er ikke lenger spørsmål om kunstig intelligens kan skape verdi, men hvordan.

Vi opplever en tsunami av digital innovasjon. Vil din organisasjon surfe på den bølen eller bli overveldet av den?

Bli med å gjøre en forskjell – klikk her for å kjøpe billett og sikre din plass allerede nå! 

GCE NODE bedrifter får 10% på ordinære priser ved bestilling før 1. juni: rabattkode: MEDLEM – NODE