21
Apr

21 April | 09:00 - 12:30 | Kristiansand | Open for all

Hvordan kan du bruke teknologi for å gjøre bedriften mer effektiv? Hva er effekten av å digitalisere interne arbeidsprosesser, og hvordan kommer vi i gang?

Vi inviterer til en aktiv morgen med åpne diskusjoner omkring muligheter, erfaringer, suksesshistorier og også det som kanskje ikke gikk helt som man hadde tenkt.

Enten du vil holde orden på interne prosesser, eller vil nå ut til nye og eksisterende kunder, finnes det stadig smartere løsninger. Men hvordan velger man løsning, hvordan kommer man i gang og ikke minst hvordan minimerer man feil i implementeringen

Vi har samlet noen NODE-bedrifter for å snakke sammen om digitalisering av arbeidsprosesser, hvorfor vi trenger å komme i gang NÅ og hva effekten er/kan bli for (SMB) utstyrsleverandører i Agder/Norge.

Program:

Velkommen GCE NODE/Noroff

GCE NODE – Hvordan tenker klyngen og hva kan vi hjelpe med innen digitalisering i 2022. Jan Helge Viste, Project Manager Digitalization.

NYMO AS – Digitaliseringsreisen, hvordan gikk de til verks og hvilken effekt har det gitt. Tips og erfaringer. Andreas Gjermundsen, Innovation Manager.

ONCE® by Engineering Systems – Hvordan og Hvorfor få system på systemene!?  Anna Trillo, Sales and Marketing Manager og Øivind Sæbø, Business Development Manager.

STAR, OKEA og digitalisering. Hans Kristian Fjærem, Senior Advisor.

TELENOR MARITIME- Hvordan skape verdier og legge til rette for nye forretningsmodeller gjennom digitalisering om bord. Roger Vimme, Sales Director og Knut Fjellheim, CTIO.

 

11:30 – 12:30  Arrangementet avsluttes med lunsj i Bellas Burritos bedriftskantine (hos Noroff).

 

Seminaret er gratis til alle deltakere fra NODE-bedrifter og/eller Maritimt Forum Sør-bedrifter.

For andre deltakere: kr. 500,-.

NB! No-show-avgift. Gratisdeltakerne må betale kr. 500,- dersom de ikke dukker opp uten å ha meldt ifra på forhånd.

 

Velkommen til Noroffs nye lokaler i Tordenskjolds gate 9,  torsdag 21. april kl. 09.00 (registrering fra kl. 0845)!