11
Jun

11 June | 08:30 - 14:30 | Kristiansand | Open for all

Tirsdag 11. juni 2024 er det 2030 dager igjen til år 2030 – målstreken for FNs 17 bærekraftsmål. Lær av bedrifter som er på god vei, og møt gode hjelpere fra regionene som kan bidra i ditt bærekraftsarbeid.

Det er også dagen du har mulighet til å skifte gir, i en mer bærekraftig retning og utgjøre en forskjell de neste 2030 dagene.

Vi har fått med oss 19 gode hjelpere som kan være med å akselerere bærekrafts arbeidet i din bedrift. Innovasjon Norge, Klimapartnere Agder og DNB inviterer næringslivet på Agder til Wakeup 2030, i DNBs lokaler i Markensgate 11, Kristiansand.

Vi starter dagen med en felles digital innledning fra Oslo. Deretter vil du møte ledende stemmer og innovative hoder fra Klimapartnere Agder, Innovasjon Norge, og ditt lokale næringsliv. Konferansier for dagen er Innovasjon Norge ved Espen Schou-Nilsen.

Arrangementet er gratis og det er mulig å delta både fysisk og digitalt. Hvis du ønsker å delta på speed dates med de gode hjelperne, må du melde deg på fysisk.

Hvem er det relevant for?

Arrangementet er åpent for alle, men er særlig relevant for deg som har en topp/mellom-lederposisjon, jobber med konkrete valg i produktutviklingen eller jobber med bedriftens overordnede bærekraftstrategi.

Innovasjon Norge, Klimapartnere Agder og DNB har invitert 19 gode hjelpere fra regionen som kan være med å akselerere bærekraftsarbeidet i din bedrift!

Program og annen info finner du her: Wakeup 2030 Agder


Register